Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Djuree #78687 üzenetére

    F**ság az egész.
    Amit LÁZ is leírt, elvi szinten is ellentmondás amit a Lego próbál beadni. Ha vásárolok és zárolja az eladó az összeget akkor mennyire logikus, hogy én/bank random feloldhatjuk a zárolást. Akkor mitől zárolás ha megvettem majd visszavonom a fizetést. Mit csinál aki eladta, feladta közben, stb?

    Van egy time limit nyilván mert az sem járja, hogy ha nem engedi el akkor úgy marad az idők végezetéig, de alapeset, hogy ő oldja fel.

    És amit neked mondtak az a legjobb. :U Az ÖSSZES későbbi készletezésű vásárlást úgy intézik, hogy feloldják a zárolásokat. Direktben, aktívan, jól láthatóan.
    Bármit rendelsz amit több adagban szállítanak, pl. van készleten valami, másik szett utánrendelés, vagy PaB kétféle szállítási idős rendelések: Zárolják a teljes összeget, majd az első szállításnál feloldják és beterhelik azt amit küldtek... utána pedig a többit tételesen, ahogy szállítanak.

    Pl. 100-at rendeltél (20+30+50), elküldik az első, 20-as csomagot: 100 felold, 20 terhel... majd utána 30 és 50-es terhelés amikor később azokat szállítják.

    Namost ebbe elvi szinten nem illik bele az, hogy zárolják megjelenésig.
    "Technikailag" illeszkedhet, mert első szállításig visszatartják... és itt augusztusban lesz az első szállítás. :D
    De a BDP meg egy külön történet, ott soha nem ez történt, mindig feloldották normálisan a terheléseket.

Új hozzászólás Aktív témák