Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Throme #79852 üzenetére

    Szerintem el lehet még csípni ilyesmi árban. ;) De már jön a holló... :D

    A rajzfilmekkel egyetértek, bár nem vagyok benne a témában mert a gyerekek keveset néznek de az újak 95%-ban brutál sz*rok, nem gyereknek valók. Viszont a régieknek is csak egy része oké, a többi inkább nosztalgia, nekem tetszik de a gyerek szemszögéből ott is vakarom a fejem sok esetben, hogy nem kéne olyat néznie. T&J pl. olyan szinten ölik egymást ami nekem már zavaró, stb...

    Ninjago/Dreamzzz: Nem látták, utóbbiból én sem semmit, a Lich-el adott újságot néztük meg. Ninjagoból láttam pár részletet. Hááát, azt se nagyon nézetném velük ha nem muszáj. :D Viszont a készletekben vannak szvsz nagyon kreatív dolgok, meg azok eléggé fekszenek a gyerekeknek. Igazából készlet nélkül is hasonló cuccok épülnek sokszor és ez jó szerintem: fantáziadús kreálmányok, repülő robot-ház-mókus beépített ágyúkkal. A pilóta egy dínó és batmanköpenyben mikiegér egy lézerkarddal.

    Tök más:
    EOL listában látok viszonylag friss készleteket, Eldorado, Alpesi ház. Utóbbi 1x már volt akcióban talán, de pl. az Eldorado alig kapható s@h-on kívül, német listán is hasonló, pár helyen kapni, s@h ár körül.
    Ezek így ki fognak futni komolyabb árengedmény nélkül vagy mi a terv? Ha nem vinnék és azért szántják be akkor gondolom akciósabb lenne... Szakértőktől kérdezem, ilyen szokott lenni vagy ez valami új?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák