Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz kbalage2 #79849 üzenetére

    A ninjagoban szerintem van néhány nagyon jól kinéző minfigura, nálunk a gyerek imádja. Dreamzzzz készletünk is van pár, abban is van pár menőbb minifigura.

    Ha valamelyik nem összerakott készletünk már ilyen milliós érték lenne, akkor valószínűleg eladnám, hogy más dolgokat vegyünk az árából, de ez a veszély nem fenyeget :)
    Ami egem zavar, hogy pl. a Barracuda is 2 év alatt kifutott, így az ilyen jobb készleteket inkább megveszi az emberek egy része FOMO-tól vezérelve, utána majd ha egyszer lesz hely, össze is fogjuk rakni.
    Amúgy minden készletet összerakásra veszünk, csak hely nincs elég :)

    sb: na ne már, az Eldorádo mikor lesz eol? Mert ha év végén, akkor az is volt egy jó másfél évet piacon, ennek mi értelme van? Oké, nyilván ki van számolva, hogy mi mennyire profitábilis, és az alapján döntenek, de ha ilyen rövid ideig vannak piacon készletek és ennyi új dolog jön ki, akkor már lassan erősen szürve a kínálatot sincs lehetősége mindent megvenni az embernek ami érdekelné.

    szerk.: ahhh, azt nézem, hogy a 3 Indiana Jones készlet is eol 2024 végén, hát akkor kb. azok se voltak 2 évet se a piacon, azokat is be kell idén szerezni majd még :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák