Új hozzászólás Aktív témák

  • Pötyi

    őstag

    Én a Technic űrsiklót vettem "hiánytalanul", abból csak 97 alkatrész hiányzott. Ha matematikai szempontból nézzük, az 1368 alkatrésznek ez kevesebb, mint öt százaléka.

    Én emberi szempontból néztem, mert kábé nyolc eladótól kellett összevadásznom a dolgokat. Ezt pluszban nehezítettek olyan apróságok, hogy voltak olyan boltok, ahol minimálár volt meghatározva, pld. egy ötforintos alkatrész egész Európában csak egy hollandiai boltban volt, más abból a boltból nem kellett, de a bolt rendelési minimuma kábé kétezer játékpénz volt. Szóval emberi szempontból néztem ezt a szopatós hiánylistát és indiszkréten vádaskodtam az eladó végbele és a ló nemi szerve feltételezett kapcsolatáról.

    :D

    Kiegészítés:

    Leveleztem az eladóval, hogy nem maradt a fiókja alján néhány kóbor alkatérsz? Ő azt válaszlta, hogy nem. Különben is, a neten voltak felrakva fényképek a készlet alkatrészeiről. Megnéztem? Hát igen, valóban volt pár fénykép egy halom alkarészről. Persze egy halomról csak az Esőember tudja meg mondani, hogy pontosan hány elem. Én például nem láttam be a halom aljára. Nem láttam, hogy a halom legfelső rétege alatt mi van, illetve mi nincs meg az 1368 alkatrészből.

    :D

    [ Szerkesztve ]

    QNX is cool!

Új hozzászólás Aktív témák