Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz ubyegon2 #5424 üzenetére

    n+1. linuxfika topik, ahol a múkodj.exe userek szerint szaralinux, mert nem windóz, és nem működnek rajta a windóz only játékok, max wörösborral. Érdekes amúgy az ilyenkor mindig felmerülő LO kapcsán, hogy milyen szar az LO, mert nem olvassa-írja olyan jól a docx-t, ami nem baj hogy az ms zárt formátuma, de az mso nem szar, hogy a saját formátumain kívül semmi mást nem tud kezelni rendesen, meg az se gáz hogy az mso verziók közötti formázás se nagyon megy a saját zárt formátummal.

    Igen, a makró nem megy, de kellett gyorsan találni valamit amit annyian sokan használnak amit nem tud az LO. Meg persze PS is előjön, de fogadni mernék hogy még a beépített Paint-et sem szokták használni.

    Aztán jönnek a véresszájú elitista linuxisták (akik jószerivel 5-10-15+ évig csak windózt használtak) és lerombolják az ms only illúziót, mert az baj, ha win usereket csábít el az openszósz, de az is ha nem, és csak hőbörögnek és fáj az igazság ha megtudják winvallás mikroszofterekre semmi szüksége a linux közösségnek.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák