Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz cryptominer #22594 üzenetére

    Hiába adod meg a nevet és a postacímet! A feltöltős debit kártya nem a tiéd a szó legszorosabb értelmében, hanem a vállalaté aki kibocsátja! Tehát a vállalat teszi rá a pénzt elvileg, nem te.
    Egyébként meg simán le is tagadhatod, hogy te nem rendeltél ilyet, valaki más csinálta a te nevedbe. Pont. Hacsak rendőrrel nem forgatják ki a zsebeidet vagy nem az áruházban várnak a kasszasor után a NAV-osok, akkor semmi bajod nem lehet a feltöltő kártya használatból.

    Személyes vélemény, ne bolondulj már meg teljesen, egy!! 1!! rig utáni hozam után akarsz adózni? Csak akkor adózzál bármi után ha voltál olyan (nem okos) hogy a krakenről a bankszámládra utaltad a lóvét! Akkor meg sajna simán le kell adóznod, magánszemélyként TB +EHO...Ennyi. Hiába van számlád bármiről is, magánszemélyként nem vagy jogosult azt elszámolni.

    Ha még nem küldted "haza" a pénzt akkor meg kérj egy cryptopay-es kártyát, esetleg ne a saját nevedet add meg, hanem szabó vagy egyéb okosságot és újból nincs probléma.

    (Ha a visa mastercardra rálátnak, akkor is csak azt fogják látni, hogy a Cryptopay cég által kiadott kártyát használta valaki, ezért anonim ez a kártya, és ezért lehet csak 2500 Euróig feltölteni egyéb regisztráció nélkül)

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák