Új hozzászólás Aktív témák

  • cuko

    aktív tag

    válasz membrandj #39446 üzenetére

    Egyszerűség miatt Claymore + ETH kombót, ha ez a kérdés.

    Amúgy papíron azt éri meg bányásznod, ami pillanatnyilag legjobban megéri aztán maximum naponta/hetente/havonta átváltani abba, amiben tartani akarod - ha ZEN érdekel, akkor abba.
    (Tegyük fel ugyanannyi idő alatt bányászol 1 ZEN-t, vagy 1,1 ZEN-nek megfelelő ETH-t. Kiszeded az ETH-t, átváltod és lesz 1,x ZEN-ed (0<x<1) a váltó fee-től függően.)
    Azért nézd majd meg, hogy a te kártyáid konkrétan mennyit tudnak a különböző algoritmusok alatt és az alapján futtass még egy kalkulátort a te konkrét bányászteljesítményed és fogyasztásod alapján.

    Más nézőpontból viszont megérheti olyat bányászni szerintem, ami relatív stabil tudja hozni és ha a coint meg is tartanád - így megspórolhatod magadnak a mindennapos fejfájást és aggódást.

    @Rollee: nem kell SLI, simán berakod a két kártyát egymás mellé, találsz egy drivert ami felismeri mindkettőt (ez jó eséllyel bármelyik) és bányászol tovább.
    Ha sima ATX gépházba akarod berakni, akkor hűtéssel lehet problémáid lesznek (két kártyát még nem horror lehűteni, de ha gagyik a hűtők / rossz a légmozgás a házban / közel vannak egymáshoz a slotok, akkor melegedni (és/vagy a hűtés hangosodni) fog).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák