Új hozzászólás Aktív témák

  • melkah

    tag

    válasz szazbolha #43363 üzenetére

    "felhasználóknak kb. nulla a felelőssége benne"
    Mindenhol 1000szer le van irva, hogy csak a sajat felelossegedre tarolj exchangen es olyan online walletban crypto valutat, ahol a privat kulcs nem kizarolag a te tulajdonodban van. Ezekutan te kijelented, hogy nulla felellosseg van benne ha megis meglopnak, mert ott taroltad ? Ne haragudj , de erre nem tudok mit mondani, csak azt, hogy ezekszerint nem erted, hogy hogyan is mukodik ez az egesz. Ez kizarolag a te felellosseged es hibad, ha a nicehasnel buktal azon a torteneten. En buktam! korulbelul 300$-at. En hibam ? Igen, az en hibam! Pont ugyanannyira az en hibam, mint ha a lakasom ablakaba, a muskatlis ladaban tarolnam a forintjaimat es meglepodnek rajta ha jonne valami paraszt es ellopna az osszes megtakaritott penzemet.

    Ne a "cryptovilag" felellossege legyen mar, hogy ha valaki nem eleg korultekinto, vagy nem ert ahoz amit hasznal!

    En ezutan is fogok exchangen es nicehashen is tartani penzt. Pont ugy es pont annyit, amennyit realisan adott okbol merek ott tartani.

    (Plusz az mar csak egy mellek szal, hogy a nicehash kartalanit, igy idovel vissza fogom kapni a 300 dollaromat, aminek a 20%-at mar vissza is kaptam.)

Új hozzászólás Aktív témák