Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz k1raly #57380 üzenetére

    Ezzel az a baj hogy teljesen elvan nyomva az aki nem penzes. Nezd meg a 2.0 32eth a beugro cirka 15m szerinted kinek keszult? Hat nem a szegeny retegnek.

    Most oke ha valakibek van 10 rugoja euroba vesz par kartyat es a havi 200-300eurot ha nem vesz ki semmit meddig fogja tudni fizetni? Jah most jon majd ra a valasz vegyen kevesebb kartyat hat ugye az meg kevesebbet termel vissza szóval a vége az hogy egy ördögi kör. Akibek nincs pénze meg menjen legelészni. Sok gamer van aki csak 1 kartyat nyomat hogy a draga felarból valami visszamenjen neki ,mert már lassan a bejelentet eredeti ár 3x ba kerül lassan.... Kész vic. És az a baj hogy hiába van pénzed mert lassan meg ugy is nehezen kell kutatni a kartya utan akkora hiany van. Én meg pont ahogy fent is írtam adom el veszem ki és nem ér meglepétés tudod van aki a kicsivel is megelégszik. Van aki meg nagyravágyó és egyszer majd kapja a meglepit. ( Nézd meg régen a btc mennyien dobálták olcson stb,hanyan elfelejtettek. A kodokat stb? Hittek benne bizakodva stb es ures a zsebuk... Lehet hinni benne csak arra is gondolni kell kibek mi. Itt a csopiba is olvasni lehet egyesek ugy félnek hogy elopjak igen es ha jon egy olyan kozmikus sugarzas a foldre h minden elektronikát hazavag akkor mit fog csinalni? Mindenre van egy válasz ezt fent megbeszéltük és mindenki járja a saját kis ősvényét.
    Majd nyáron mutasd meg légyszi hol fog megtérülni 3 -4 hó alatt 1 kártya amiért elkérnek majd kb hasra ütök 500-600€-t ( már most mondom sehol sőt még nyárig az egész árfolyam is padlora mehet)

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák