Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    válasz Geradossz #62108 üzenetére

    Senki nem tudja biztosra, ha tudnánk akkor vennék a maximális személyi hitelt fel és bármi áron vásárolnánk a kártyákat. :U

    Azt látni, hogy jelenleg havi szinten kb 15-20%-al kevesebb ETH-t lehet majd azonos sebességgel kibányászni a növekvő teljesitmény miatt.

    Juliusban várható egy változás az ETH rendszerében, ami elvileg 30-40%-os bevétel esést hozhat, azonban maga az ETH-nak a jobb terjedését teszi lehetővé ami akár az árfolyam emelkedését is hozhatja.

    Ezek alapján kezdődhet a matek, hogy mikor éri meg neked, a mostani állapot nem tartható fent hosszútávon, hogy több tízezret keres mindenki havonta 1 kártyával.

    Benne van, hogy az ether lebuckázik 1000$ környékére vagy még lentebb (bár most a 2e szép támasznak kezd kinézni) és akkor a fenti matekot kapásból lehet osztani, meg az is, hogy több ezer $ lesz.

    Annyi biztos, hogy ha nagyon borul a piac akkor a kártyák árai gyorsan mélyrepülést vesznek majd, mert most sok amatőr bányász is van aki felszállt a vonatra látva az ingyen pénzt, illetve mert télen jó érzés volt ,hogy fűtötte a gép a nappalit.

Új hozzászólás Aktív témák