Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz LLam #6563 üzenetére

    Igazából, ha ez a hobbid, akkor ez a hasznod belőle, hogy a hobbid űzheted. :U Nyilván unalmas egy olyan poolt üzemeltetni, amit nem használ senki. :DDD
    Komolyra fordítva a szót, nekem az égvilágon semmi bajom nincs azzal, hogy csináltál egy poolt, és üzemelteted, sőt, kifejezetten örülök neki, hogy mint opció, van magyar, megbízható WDC pool is. :K
    Nekem csak azzal volt bajom, hogy ha így adminként írsz le valamit, akkor az így nagyobb felelősség, mintha csak bányásznál. Szerintem.

    Továbbra is tartom, hogy alapvetően NEM mindegy, mekkora a pool, ha valaki szeret néha coint váltani. PPLNS-nél ugyanis könnyen előfordulhat egy félnapos körnél, hogyha kilépek, a végére már nincs érvényes share-em, miközben bányásztam bele mondjuk 2-3 órát is akár. Nyilván erről Te tudnál nyilatkozni, előfordulhat-e konkrétan nálatok, azaz hogyan van konfigurálva a PPLNS pontosan. Ugyanakkor egy nagyobb pool-nál nem kell emiatt aggódjak, ahol mondjuk 10-15 percenként van blokk, mert ha le is járt a share-em (úgyse járt le) akkor is max negyedórát buktam.

    Ha valaki tényleg csak akar egy coint, amit belő, és rá se néz hetekig, akkor tényleg nagyjából mindegy nagyon hosszú távon, mekkora a pool. Bár ha folyamatosan nő egy coin árfolyama, népszeűsége és így a nehézsége is, akkor a kisebb poolok szívnak, mert adott esetben akár egy darab blokkot se találnak, és utána már nehezebb. Bár szerencsére ahogy látom, a WDC-nél ez nem áll fenn jelenleg.

Új hozzászólás Aktív témák