Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz RockHaRD #68128 üzenetére

    "Még mindig nem értitek, hogy nem feltétlen 2$-os padok vannak a fél milliós kártyákon. A gyártók alapvetően úgy tervezik a kártyát, hogy megbontás nélkül is elmenjen jó pár évet."

    Hát lehet úgy tervezik csak nem úgy sikerül. :C

    "Az a szarnak tűnő pad 3 év múlva is ugyanilyen teljesítményű lesz.", "Lehet, hogy kijön némelyikből az olaj, ami nem szép"

    Nem lesz ugyanolyan teljesítménye. Ahogy egyre több és több olaj folyik ki belőle romlik a teljesítménye. És ha évekig rajta áll bár ritka de láttam olyat, hogy megszívta a nyák és kuka.

    "Egyébként a 3080-nál egy gamingnél hiába eszik a kártya 450 wattot, a bánya meg 200-at, hogyha mégis bánya alatt van a padozott memória 100 fokon"

    óóó itt lett minden világos. "bánya alatt van a padozott memória 100 fokon" Te nem értesz hozzá csak idejösz és elmondod a téveszméidet amit vhol hallottál. :C Kezdjük úgy, hogy egy gyári jó pados 3080 bányában 60%os!!! ventin 94c. 65%os ventin 92C. Nekem ilyen volt. Ha felraktam ventit 80%+ra ahol game közben lenne akkor 84C volt. Sehol se volt 100Cn. És aki megvesz egy jó padot és átpadozza annak ennél is jobb eredményei tudnak lenni. "bánya alatt van a padozott memória 100 fokon" aha.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák