Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz viharhozo #82798 üzenetére

    "hashrate-bol itelve kb. 10-20 millio kartya lehet ETH-n (inkabb 20, de ezt senki se tudja pontosan),,

    Szerintem tévedsz.
    "Az elmult evek eladasa atlagosan 10 millio / negyedev korul volt,,
    Akkor a 30xx szria megjelenése után miért szipantotta fel az egészet a piac? 1 évig szinte kártyát sem lehetett venni ez alapból 40 millió a te számításaid szerint.... (azért azt ne mondjuk,hogy a fele a gamereknél kötött ki ,mert ez hülyeség lenne az elszabadult árak miatt pont ők nem vásároltak ilyen árakon kártyákat) az 1 év után is tuti,hogy még idén is vásárolgattak kártyákat jópáran.
    Szóval ez a 20milliós sacolásod szerintem hibás elég erőssen.
    Azt sem szabad elfelejteni ,hogy az előző szériákat is lepakolták sok esetben nem csak a 30xx eseket. Az amd kártya ugyan ez... szóval itt rengeteg kártya van az eth hálozatában és közel sem annyi amit gondoltál.
    A legutolsó képlet pedig az,hogy jó konzolok vannak ,drága árakon kártyát eladni nehéz lesz + mivel nem lesz bányászat nem lesz kereslet sem rá és bőven elég ha csak 1000 db kártya megjelenik a piacon már ezeknek a kereslete is nehézkes lehet, hiszen 500 euroból kb konzolt veszel , de ennyiből komplet érdemi pc-t nem.

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák