Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz #24845312 #84064 üzenetére

    Én dolgoztam a postán a raktárba ki is szállítottam németben tudom jól hogy megy, ömlesztet árúval dolgozol dobozokba röviden tömören a raktárból mire a kis elosztóba elmegy az árú teljesen van bőven idő bármire is.. Ez amit tulgondolsz,hogy nem egy emberes melo és szupermennek kell lenni valami teljesen álomvilágba élsz. De nagyon szívesen megnézném,honnan szerzel olyan matricát hologrammal amit szinte leszedni sem lehet a papírrol max elvágni tudod...
    Mint írtam a ledgeren semilyen védelem nincs és bármikor buherálható függetlenül attól hol rendeled mivel nincs védjegyel elátva itt ez a lényeg röviden tömören.
    De mindenki azt használ amit szeretne én kidobtam a kukába az enyém ,mert egy kalap szar. A trezoromra pedig mindenem átraktam ebben sokkal jobban megbízok. Arról nem is beszélve hogy a ledgernél ez a 2 nyomogombós megoldás elég silány + még említhetem azt is nem tudod a fiokban ugy tárolni,hogy benne az usb kábel mert a fémet mindig csukogatni kell kész vicc kategoria soha többet. A trezor kb fele annyiba volt hozzáteszem és nem kinai zacsiba érkezet védjegy nélkül.
    Téma részemről lezárva ,mert páran annyira elkezdtétek túlzásba vinni és a kifogásokat keresni a ledger védelmére,hogy az valami hihetetlen.
    pedig nagyon egyszerű
    Semmiféle védelem nélkül kapod kézhez , sem hologramos matrica sem semmi más . Akinek van mindenki döntse el magában igaz vagy nem.

    [ Szerkesztve ]

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák