Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozen

    őstag

    válasz kenwood #84203 üzenetére

    Szerintem nem kell személyeskedni , tényekről meg bárki beszélgethet. Az hogy pár ember szerint valami negatív az a saját gondolata van aki szerint pedig ez pont pozítiv. Én magam is pozítivnak látom az olyan bányászati lehetőséget ahova nem kell túl nagy áramköltség. Mert ez felé megy a világ a zöld út irányába. És hiába van valakinek napeleme amiből finanszírozza az is környezet szennyezés. Hiszen azokat a téteket amiből áll a rendszer le kell gyártani ami károsanyag kibocsátást eredményez. Sokan tök felületesen néznek mindent.Mindenkinek van saját véleménye szerintem ez rendben van,hogy most kinek tetszik és kinek nem ez mindenkinek a saját dolga. Akinek nem tetszik van vip részleg és eltüntetheti elég apró pénzért a nem szimpatikus hozzászolásokat vagy csak simán átgörget rajtuk.

    A bányászattal pedig lehet várni a csodát ,de egyenlőre semmi nincs se kilátásba sem belátható időn belül és azért már bő fél év eltelt. Bár mikor jött a merge akkor sokan meg azt mondták pár hét vagy hónap és lesz más. Látjuk van azóta is mit túrni csak ép semmi profit :DDD

    Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.

Új hozzászólás Aktív témák