Új hozzászólás Aktív témák

  • Lincoln76

    aktív tag

    válasz kushwavez #34349 üzenetére

    (#34350) Smiley

    Köszi Srácok a segítséget, lényegébent tegnap délután este 10-ig ezzel cseszekedtem , de ugyanott vagyok, illetve egy picit előrébb.

    Mindent megcsináltam, amit írtatok. A hiba ugyanaz. (volt).
    Kínomban leszedtem egy Niresh catát. Ez egyből felment, de ez csak 10.15. Combo update ráküldtem, ami vakon készült, mert láttam és hallottam, de csak egy feketeképernyő volt közben, de az sem teljesen kikapcsolt monitor volt, világítottak a led-ek, csak épp nem volt semmi kép, szóval halottam, hogy a processzor dolgozik, volt két újraindulás. Ez a data el is tűnt.
    Boot és amikor az almát kellen látnom töltődni, ismét csak egy színtelen fekete képernyő fogad. Beütve a pass-t, hallom, hogy belép az asztalra (szerintem). Hogy lehetne a képet varázsolni?
    Egyszer ez a gondom.
    ---------------
    De én tiszta telepítést szeretnék ezzel a catalinával. :)
    Van működő osx. Szóval, mit és hogyan kellene raknom a telepítőre, miket jelöljek be, hogy ne fagyjon ki? Mint írtam a Niresh Cata egyből felszaladt. Nem tudom, hogy az mit tud, vagy mit nem, de nem volt gondja.
    A hardverek.
    Asus maximus VII
    4790K
    16GB ram
    5600xt

    (#34348) kerobi
    Ha a mojave, meg a niresh felmegy, akkor gondolom, minden jól van be és kikapcsolva a bios-ban, nem? Vagy a "tiszta catalina.nak" más valamit kell kapcsolni?

    Minden segítséget továbbra is köszönök. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák