Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz gabter #1247 üzenetére

    "Más is gondolja úgy, hogy ez adatvédelmi aggályokat vet fel?" -- azt mondjuk nem.

    "Aki el tudja rejteni a dolgokat Magisk-kel, az már talán ért hozzá annyira, hogy tudja mit csinál." -- pontosan így érzem (remélem csak inkább..), ezért nem értettem lovi27 "Főleg egy kezdőnek" megjegyzését úgy igazán.

    "Nekem ez nagyon böki a csőrömet" -- szerintem itt min. a társaság felének :D

    "Ha felnyomom az appot (a bankit) a Google-nél, hogy be nem jelentett funkciói vannak, vajon letiltják?" -- nem áll meg a dolog, mert nem funkció és igazából csak unorthodox felhasználása a meglevő API-oknak és egyéb eszközöknek. De megpróbálhatod te is, minket kb. válaszra se méltattak.. pontosabban annyit írt "a Google" hogy hát nagyon fontos számukra a visszajelzésünk :D (kb. Grabowsky hangján olvastam azt a mail-t..). A RaiPay-el is addig kellett hadakozni míg rájöttek vagy megoldották, hogy Xiaomi-kon ne legyen már minden második-harmadik fals pozitív.. az meg ráadásul még annyit se mondott hogy root vagy bármi.. és zárt bootloader mellett is lezárt az app hogy "biztonsági figyelmeztetésre" hivatkozva se ki se be.. Nálam az tette be a kaput. És a MyRaiffeisen még nem is annyira durva.. pl. a Santander vagy a Barclays banki alkalmazása híresen (sokkal) szemetebb :D Az pl. Trusteer-t is használ validálásra.

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák