Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz hito #4718 üzenetére

    De mégis miért IDE irányítottak ha még Magisk sincs??? Milyen új hobbi ez hogy írjunk a random topikba random off tartalmat hátha válaszol valaki? Ez valami új hobbi?..

    A Play Integrity API Checker-el vagy SPIC - Play Integrity Checker-el vagy eleve a Play Store beépített Play Integrity checker-ével nézd meg, hogy a teszten hogy megy át a ROM, a device integrity-n és a basic integrity-n át kell menjen.
    A Play Store-ban is elő lehet hozni a Play Integrity API check ellenőrzés értékét amit maga a Play Store csinál:
    Nyisd meg a Play Áruházat -> jobb felső sarkok saját profil fotó -> Beállítások -> Névjegy -> Play Store verziót nyomkodni 8..10x amíg be nem lép a fejlesztői módba -> Általános -> Fejlesztői beállítások -> Integritás ellenőrzése -> Tesztelni fogja és kiírja az eredmények.

    Ha a teszt alapján Device integrity jön ki akkor jó vagy, akkor vagy vársz amíg megcsinálja magának a Play Store / Play Service az új tesztet (ált 24 óránként) vagy adattörlés ésvagy még egy restart és akkor tutira megcsinálja magának megint.

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák