Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Hali!

    Avira ingyenes vírusölővel kapcsolatban van egy kis problémám. Évek óta ezt (vagy Premiumot) használok, emiatt nem nagyon váltanék. Viszont a Web Protection modulja okoz némi fejfájást...ez ugye akkor működik, ha feltelepítem a SearchFree toolbar-t. Eddig oké, egy ilyen nem a világ, elfér, enni nagyon nem kér. A gond ott kezdődik, ha aktiválom az Internet explorerben, ekkor ugyanis azokat az oldalakat, ahol szükség van javára, ott nem töltődik be a plugin (tipikus példa: különféle chat oldalak). Csak próbálna, de semmi. Ha kikapcsolom az explorerben a toolbart-t, akkor megy minden, de ekkor nincs web protection. Ha kikapcsolom, ránézek a kérdéses oldalakra, majd ismét be, akkor hibátlan minden.

    Ami a bibi: firefox-ot használok, és így is fellép a jelenség. Az meg kényelmetlen lenne, hogy csak ezért indítsam el az explorert, tiltsam le, majd engedélyezzem megint... Hol tudnám beállítani, hogy a javát ne blokkolja a webvédelem? Mert úgy fest, hogy az a ludas. Természetesen a legfrissebb java van a gépen.

    Köszönöm a segítséget :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák