Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz RawrRr #26146 üzenetére

    Az aktív védelme nem tudom, hogy mennyire jó, mi itt on-demand scanner ként szoktuk ajánlani a free verziót, magyarul kézi keresésre, mondjuk hetente egyszer frissíted és lefuttatod.

    Az nem gáz, hogy 2013 áprilisában jött ki az utolsó MBAM Pro és én 8.1 alatt használom, holott nincs is hivatalos kompatibilitás ? -> ez nem gáz, én meg a 2011-09-16-os 7zip alfa verziót használom win 8.1-en :D

    Ha jól müködik a program, akkor ne foglalkozz vele. Készül egyébként a 2.0-ás verzió MBAM-ból, zárt bétában van jelenleg. A külsö változni fog, de remélhetőleg a háztető alatt is várhatóak új dolgok :U Az új verzió már biztos, hogy hivatalosan is kompatibilis lesz 8.1-el. :)

    Van más alternatíva erre a programra? (Aktív védelme a fontos) -> van több más alternatíva, akár ingyen is, de mindegyik mellett érdemes fent hagyni a MBAMot kézi keresésre. Ingyenes alternatívák pl Avast Free, Bitdefender Free, Qihoo 360, AVG 1 éves promóban, Webroot 180 napos promóban, Comodo. Mindegyiknek van elönye, hátránya, ezekre rátalálsz, ha rákeresel itt a topicban. :)

Új hozzászólás Aktív témák