Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz pinnacle #33027 üzenetére

    Szia!

    Nem véletlen nem válaszoltam. Türelem. :)

    Szóval én ingyenest nem javasolok. Oka prózai, nem véletlen vannak különbségek a fizetős és nem fizetős verziók között.
    Az Avastot meg azért nem javasolom, mert személy szerint céges tekintetben rosszak a tapasztalataink. A cégemnél a rendszergazda nem hosszabbította meg a licencünket egy másik termék esetében, mondván spórolhatunk az Avast ingyenes kiadásával. Meg is lett az eredménye. A kolléganőmnek a gépén az MBAM 256 bejegyzést talált a másik gépén pedig 97-et. Nem éppen számítógépguru a 2 csajszi. A korábbi védelmünk, amit azonnal meg is hosszabbítottunk védte a gépeket. Nem volt sose mellette fertőzésünk.
    Ennyi az oka.

    Persze, ha érted a dolgod és poweruser vagy, akkor használhatod az Avastot is. :R

    (#33029) anonymus89: Nézd, én konkrét javaslatot nem tennék, és nem tenném le a voksom semmi mellett. Illetve leírok néhány terméket és döntsd el, neked mi a jó. Sok víruskereső csinálhat olyat, hogy egyik user gépén jól viselkedik a másik gépén meg problémák garmadáját okozza. Pl. az én esetem a Kaspersky. Imádtam, szerettem, de folyton problémáim voltak vele, míg másnál csodálatosan fut. Javaslom nézz körül.
    Van itt kolléga aki nagyon szereti az AVG termékeket. Ez is alternatíva lehet. Használhatod az új ESET termékeket is. Én most az új F-Secure iS 2015-öt használom. Fent volt próbaidőben és utána megvettem, mert megkedveltem. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák