Új hozzászólás Aktív témák

  • ƵøŁĭ

    veterán

    válasz BigManus #3653 üzenetére

    AVG

    Miért is szólom le?

    Nézzünk szét más fórumon is,ahol a többség véleménye szerint nem valami erős.Itt pedig[link] 95,1%-on áll tehát a ranglista végén.Egy pár érdekes hozzászólás:
    -Behemót, kezelhetetelenül lelassítja a rendszert és zabálja a sávszélességet. Nem ajánlom. Határozott visszalépés a korábbi verziókhoz képest.
    -Gépet telepítés után kinyírta. Még uninstallt sem lehetett csinálni vele. Egyszerűen használhatatlan szintig lassította gépet amin egyébként xp volt telepítve Köszi avg.
    -Nekem nem tetszett teljesen lefagyasztotta a gépet és amikor le akartam törölni hibát írt ki! ( de azért a a kinézete tetszik )

    Van biztos olyan ember akinek bejön.Ez a gyenge szó tavaly ragadt meg bennem mikor még nem nagyon használtam mást csak avast/avg.Tiszta rendszeren IS-t használtam és keresés után kiírta a kártevőket --->sikeresen törölve és rá másnap még mindig kiírta.Utána jött a a frissítésbeli probléma ,nem frissült ha pedig frissült is volna adatbázis verzió száma mindig ugyan az maradt.Leszólom a programokat talán mivel saját tapasztalatokat,véleményeket kérdeznek arra csak az igazat fogom válaszolni.Minden esetre ha ingyenesek közül válogatunk akkor AVG top2 az avast után.A 3 program amit írtam norton,kaspersky,f-secure tesztek alapján és saját tapasztalatból tartom ütős szoftvereknek őket.Amit szoktam még látni főleg youtube-on AVG sucks de mindenki döntse el mit használ.....

    [ Szerkesztve ]

    (ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

Új hozzászólás Aktív témák