Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz dragon1993 #37226 üzenetére

    Üdv, ennyire nem kell aggódni, de az tény - utána lehet nézni - hogy a Bitdefender rendre a dobogón végez bármilyen laboros teszten, úgyhogy, ha már fizetsz a vírusírtóért akkor érdemes kipróbálnod a Bitdefendert. Sokszor van belőle promó akár féléves( a facebook oldalukon kapásból van 90 napos verzió). A laboros tesztektől itt a fórumon nem szokott elájulva lenni senki sem. Példák:
    - Comodo IS - nem túl jók a laboros tesztejei mert ugye alapbeállításokkal tesztelik - egy jó beállítás után lehet több fals lenne, de a védelem is erősödne.
    Panda free- teszteken nagyon jó de itt nem a legajánlottabb
    Avast free - mostanában nem a legjobb eredményeket hozza a laboros teszteken, de itt is lehet még beállítani ezt azt (megerősített üzemmód) egyéb védelmi modulokat is lehet erősebbre venni - 3 erősségi szint van gyárilag pl. közpesen van.(nyívánvaló ezek az erősítések a több fals és esetleg nagyobb gépterhelést jelenthetnek)
    - Qihoo - itt a fórumon ajánlott pedig már nem is versenyeztetik túl jó eredményeket produkált volt valami beállítások körüli hercehurca de attól még ajánlott.

Új hozzászólás Aktív témák