Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz _stick_ #42403 üzenetére

    TŰZFAL - a COMODO IS az (ha épp stabil) akkor jó választás mert van benne tűzfal is. Bár önmagában is lehet telepíteni. Ezt lehet komolyabba tudásúnak tekinteni.

    Aztán ki lehet próbálni a TINYWALL-t ami elég ötletes program a win falát túrbózza fel próbáltam már többször is ami nagyon nem tetszet az a nagyon magas ram fogyasztás.

    Talán érdemes próbát tenni a GLASSWIRE tűzfallal de ennek az ingyenes verziója talán nem blokkol csak monitoroz de azt nagyon átláthatóan teszi szerintem azért jó mert itt pontosan látod hogy épp mi hova kommunikál és mekkora adatforgalamt ezzel is.

    Ezeken kívül ha jól tudom - sorra koptak ki az évek alatt a versenyzők, megvették őket a vírusírtó cégek akik követve a trendet ezzel a húzásukkal pikpakk elő tudtak állni egy INTERNET SECURITY programmal ami ugye a vírusírtójuk mellett tartalmazott tűzfalat is - elég gyér a mezőny.

    Azt is kérdezted hogy kell e mellé egyáltalán, ez itt a lényeg a win 7-8-10-nek már elég jó beépített tűzfala van szerintem a 360 TSE mellé tedd fel a GLASSWIRE falat ami sokban fog segíteni átlátni a forgalmadat és fülön lehet csípni ha valami szokatlan.

Új hozzászólás Aktív témák