Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    Hát sajnos a kis trükköm nem jött be. Sokszor próbáltam elindítani a védett böngészőt, sokszor sikerül is, de egy idő után elkezdte blokkolni. Akkor átettem az ESET összes programját Allowed By Signature-ra de változatlanul nem engedi futtatni. Csak a stop, azaz a WinAntiRansom leállítása használ. Mintha ez sem lett volna elég múltkor. :F

    Amúgy nem értem, hogy mi az a "higher level of whitelisting", pontosabban miért javasolták ezt a beállítást. Kétféle whitelist van a "sima" Signature és az Allowed By Signature, ami egy adott programnál szerintem teljesen ugyanaz az engedélyezési szint. Annyi a különbség, hogy a "Allowed By Signature" beállítás a program aláírása alapján automatikusan engedélyezi az adott programnak a más (frissített) változatait is.

    Egészen más:

    Ha egy programot Sandboxie-ban futtatok, akkor a Sandboxie megakadályozza, hogy egy kórokozó kárt tegyen a homokozón kívüli térben. Azonban fordítva is igaz? A Sandboxie védett területére kívülről sem hatolhat be semmi? Tehát a védelem oda-vissza érvényes?

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák