Új hozzászólás Aktív témák

  • tpeter77

    addikt

    válasz Jack Oneill #43196 üzenetére

    AVG Anti-virus 2016
    Letörölte a cerber és zepto vírust, de a Petya kifogott rajta, azt nem tudta, és megfertőzte a gépet, minden partíció és a rajtuk lévő adat elvész.
    Boot képernyőn fogad az üzenet, hogy vírus áldozata lett a géped, és hogy hová kell fordulni a kódért. Csak akkor nyerhetők vissza a titkosított adatok, ha a kódot beírod a boot képernyő aljára.

    bobalázs
    D meghajtómon lévő Macrium image fájlt is elfelejtheted, azt is megfertőzte. Ha teheted mentsd le egy pendrive-ra a Macriumos image fájlt, és tartsd távol a géptől, mert arra is átmásznak gond nélkül a vírusok.

    daimonion !
    az Xvirus Personal sajnos elbukott. Egyiket sem tudta megfogni a háromból, mintha nem is lenne semmilyen védelem a gépen. :( Vírusok:Xvirus = 3:0

    netpeti98
    Comodo Cloud Antivirus eredménye:
    - cerber3 vírust felismerte, törölte.
    - a zepto-t elindítva a program nem indul el, hanem sandbox-ban kezd el futni és a jobb felső kis ablakban láttam, hogy 2 DLL fájlt sandbox-ba rakott. A kiválasztható műveletnél csak a "Feladat vége" volt a lenyíló listában így azokra kattintottam és bezáródott a kéretlen alkalmazás.
    - Petyát elemzi, sandboxba kezdi el futtatni, de hiába, ez nem védi meg a programot a titkosítástól. :( simán végigfut a titkosítás.

Új hozzászólás Aktív témák