Új hozzászólás Aktív témák

  • tpeter77

    addikt

    válasz UserX #43698 üzenetére

    UserX
    az ESET-ről csak jó tapasztalatom van, pozitívan tudok róla csak vélekedni, minden téren...

    Emsisoft - az általam tesztelt gépeken a boot időt jelentősen megnövelte, de használat közben már nem terhelt jobban az átlagosnál. Gigabyte alaplapos 2 és 4 magos intel, valamint HP gépen amiben 2magos cpu van ez a tapasztalatom. Mindegyik 4GB memóriával rendelkezik és normál HDD-vel.
    A program nagyon jó védelmet nyújt, de engem zavar, hogy a gép nem 1 perc alatt lesz használható bekapcsolás után hanem 3-4 perc múlva.
    Na persze, ha vkinek i5 vagy i7 procija van az lehet nem tapasztal bootidőben növekedést, azoknak megérné használni, mert máskülönben nincs rosszvéleményem róla.

    riki
    volt, hogy ugyanazokkal a 0-1 napos ransomware vírusokkal teszeltem a gépet, és az Avast és Avira megfogott mindent, de a Tencent nem.
    Q360TSE minden fullon, és mégis, úgy viselkedett, mintha felismerés alapú lenne. Azaz a 0-day vírusokból semmit nem kapott el. Le is írtam annó, hogy az Aammyy víruson kívül minden 0-1-2 napos ransomware tudott fertőzni.
    Ma teszteltem le a Q360TS védelmét mindkét bekapcsolt motorral, és ez elfogta a tegnapi vírusokat is.

    Nemhiába mondták itt többen, hogy ha lehet, a TS verziót teszteljem, ez a jobb.

    daimonion
    Sophos Home sem nyújt 100% védelmet. Pont a múlt héten futottam bele egy 0-day word fájlban megbújó vírusra, amit nem ismert fel, és hagyta futtatni. Eredménye: a teljes HDD titkosítva lett.

    Orlin
    Még nem próbáltam ki, de kipróbálom mire megy az új vírusokkal szemben.

    lacoka007
    Köszönöm!

    És mindenki, akit érint...
    Ma tesztelek utoljára, aztán befejeztem :) Jövőhéten majd írok egy összefoglalót, megpróbálom Excelbe rendezni a tapasztalatokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák