Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz Semplar #49689 üzenetére

    Kezdjük a 49645-ös hozzászólásoddal, amiben pontosan azt írod, hogy nálad még egyik termékkel sem volt lassulási gondod. Erre a kettővel feljebb lévő hsz.-be berakod ezt miszerint a Kaspersky-vel azért volt gondod.
    Itt van egy számomra erős ellentmondás.

    Aztán, beraksz nekem egy képet a Windows feladatkezelőjéről, ahol mutatod az épp aktuális memória és cpu használatot. Ezen a képen aktuális merevlemez használatot nem látok, de ha a jobb oldalon látható fekete alapú grafikonok, amik épp zöld "csíkokat" mutatnak, mérik a memória, cpu, merevlemez, videokártya használatot, akkor elég beszédes kép! Sok benne a kirívó "esemény".

    Mivel elmondásod alapján egy 20 éves hdd-d van a gépedben, és ezt a gépet használod, így ez a hdd biztos, hogy az újkori állapotához képest már lelakott kellően. Gondolom, egy HDD Sentinel beszédes lenne. Így, abban is biztos vagyok, hogy már közel sem olyan gyors és hatékony, mint újkorában. Gondolom, Te is tisztában vagy a hdd működésével és azzal, hogy idővel, hogyan avul el.

    Feljebb megjegyezted, hogy itt hdd-vel mérik a védelmek gépre gyakorolt lassító hatását, így gondolom nem nagyon érted, hogy miért említettem meg azt, hogy a gyenge és elavult hdd-d miért is az egyik gyenge láncszem a gépezetben és miért tartom kétségesnek azt, hogy nem lassú a rendszered, főleg nem lassít rajta a GData?
    Nem szeretnék belemenni abba, hogy hogyan működik egy számítógép és cpu, memoria, háttértár, stb., alkatrészek milyen szerepet töltenek be a gépezetben. Feltételezem, hogy tisztában vagy vele.
    Akkor, ha mindez megvan, ne beszéljünk arról, hogy nem lassít a GData!
    Azt elhiszem, hogy nálad a Kaspersky nem működött jól, azt is elhiszem, hogy telepítéskor gondod volt vele. Másnál is előfordulhat, hogy adott termékkel neki súlyos problémái akadnak.
    De, fizikailag nem tudsz meggyőzni, hogy a GData mint termék nem fog a gépeden semmit és nem lassít! Nem azt írtam, hogy rosszabb mint a Kaspersky, nem azt írtam, hogy élvezhetetlen a gép, hanem azt, hogy visszafogja észrevehetően! Itt pedig szerintem vannak egyéni preferenciák, kinek mi az érzékenysége! És lehet itt csúsztunk félre!

    A P4-es procid sem izmos a hdd mellett. Gondolom, rosszul tudom, hogy egy egymagos P4-en nem ugyan úgy teljesít mint egy core i7-en. Ha egy core i7-es gépet megdolgoztat, akkor a p4-et nem fogja egy maggal? Főleg, ha jól látom Windows 7-ed de legrosszabb esetben Vistád van.
    Hiába írsz nekem megszakításkérelem, meg bios összehangolásról, meg szolgáltatásoptimalizációról! A gépednek megvannak a fizikai korlátai! Ennyi és nem több! Nincs is mit ezen tovább ragozni. És én erről beszéltem, de te nem értetted! Győzködsz arról, hogy a 20 éves hengerfejes autó ugyan úgy megy és ugyan úgy terhelhető, mint amikor újonnan kihoztad a szalonból! Fizikai korlátokról akarsz meggyőzni, mintha azok nem léteznének.

    "nyíltan úgy reagált,
    mintha hazugságokkal rá akarnánk tukmálni a terméket. "

    Ezt senki sem gondolta, hogy tukmálni akarsz vagy, és nem is hazugoztalak le! De, még a másik kollégára motacilora sem írtam ilyet! Azt írtam, hogy nem hiszem el, hogy azokon a konfigokon nem lehet észrevenni a GData-t! Te viszont egyből elkezdtél személyeskedni a kollégával együtt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák