Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz blattida #57041 üzenetére

    comodo: szimpatikus de nem érzem koherens védelemnek, mindig egy ígéret amint mint ha nem akarna beváltani, DDP jó elgondolás de olyasmit is blokkol amit nem kellene
    Panda : sokan itt is szoktak rá panaszkodni, hogy nem olyan hatékony mint ahogy a tesztek mutatják
    AVG: nem kell elfelejteni de mivel az Avast a fő vonal inkább azt érdemes használni
    Sophos - egy távolról menedzselt vállalati védelemnek inkább nézem mint otthoni vírusirtónak
    a kínaiakban továbbra is kétkedem és igen inkább az USA vagy akár a Finnek vagy a Németek. Volt egy idő mikor a Baidu nem is volt elérhető angol nyelven - talán a Tencent-nél is volt valami hasonló - a Qihoo is ingyenesből avanzsált fizetőssé és az európaiaknak szimpatikusabb TSE verziót látványosan hanyagolják. Tojnak ezek az európaiakra.
    Kaspersky : találtam pár tesztet ahol jól teljesít - nem laboros olyat nem is találtam - jó a rendszer terhelése bár az eltávolíthatatlan FF böngészőkieg, a fölöslegesen automatikusan települő KSC is zavar.
    BD Free -úgy blokkolt pl. weboldalakat hogy erről baxott értesíteni a karanténozása is érdekes nem a védelem mélységének az állítása hiányzik hanem, hogy kezesebb legyen
    AVIRA - az adatbázison alapuló védelemnek egyre limitáltabb a haszna, web védelme úgy tudom nincs is.

    De a nevesítettek közül alapvetően MIND telepíthető hiszen ezek az egyáltalán említésre méltó védelmek pl. a Crystal Security szinte semmi hír úgyhogy a fentieket inkább ajánlanám még a kínaiakat is.

    Ha a defender lemezműveleteket fogó működését csillapítanák akkor az is egyre jobb lesz.

Új hozzászólás Aktív témák