Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz m.lala #57407 üzenetére

    Azokat gyaluld elég az UBO.

    A Kaspersky Free telepítéséhez:
    - van egy kérdés az elején a marketing célú adatgyűjtés engedélyezésére azt utasítsd el - van egy másik kérdés a Kaspersky Secure Network-hoz csatlakozásról azt engedélyezheted.

    - telepítés után a az első gép reinstall után inaktiválhatod vagy akár el is távolíthatod a programok és szolgáltatások közül a Kaspersky Secure Connection nevű VPN cuccot ami egy promo dolog csak pár száz MB ingyenes utána ha használnád fizetős

    - ha netezésnél valamilyen anomáliát észlesz - oldal be nem töltés kiegészítő nem települ stb. - akkor a beállításoknál - tovább beállítások - hálózat - itt - ha FF-et használsz akkor a tanusítványos részt kapcsold ki vagy felette a titkosított kapcsolatok vizsgáltatát is kikapcsolhatod - nem megyek bele a részletekbe de ez az utóbbi dolog más védelmi programoknál is szokott galibát okozni.

    - ha zavar hogy hébe hóba tekeri a gépet - üresjáratban - akkor kapcsold ki az üresjárati vizsgálatot ez sem akkora veszély mert a valós idejű védelem remélhetőleg megfogná azt amit amúgy is megtalálna.

Új hozzászólás Aktív témák