Új hozzászólás Aktív témák

  • 13128814

    tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni telefon vásárlással kapcsolatban.

    Lassan 4 éve egy LG Nexus 4-et használok, amit még mindig használnék, de a családban megadta magát egy készülék, ami miatt az N4 tovább vándorol. :((

    Árban 80k HUF körül szeretnék mozogni, némi ingadozás belefér, de 80 legyen a kiindulási pont. Mindenféleképpen új készüléket szeretnék olyan helyről, ahol a garanciától nem kell rettegnem, tehát a sufni gsm-eket kerülném. (Öregszem, jobban preferálom a kiszámítható kapcsolatokat. :) )

    Mindenféleképpen hosszútávra tervezek, jó lenne, ha 3 évet kihúzna a készülék. Kifejezetten munkára (nem hiába volt elég az N4 eddig, és lenne még...), ami azt jelenti, hogy folyamatos internet kapcsolat, GPS, outlook szinkronizáció, Gmail, jól strukturált névjegyzék szükséges, továbbá műszaki dokumentációk (SCH, PCB, datasheet, gépész rajzok stb.) olvasása, azaz kellemesen lehessen PDF-eket olvasgatni. Az akkumulátor nem feltétlenül vízválasztó, mert 50%-ban irodai környezetben vagyok, 40%-ban a gyártásban, a maradék 10%-ban pedig partnereknél. Tehát a töltés megoldott.

    Mindenféleképpen androidot szeretnék, megszoktam, szeretem, a legjobban a pure droidot preferálnám, de végül is mindegy. Egyedüli kikötés, hogy Samsungot semmi esetre sem szeretnék, más megkötés nincs ezzel kapcsolatban. Ami a méretet érinti, nekem a Nexus 4.7-es kijelzője megfelelt, bár valószínűleg már nagyon mennek felfele, de mindenféleképpen az 5 col környékén maradnék.

    Az mindegy, hogy bővíthető-e, vagy nem. A lényeg, hogy minimum 32GB elérhető legyen.

    Amennyiben tudtok segíteni, azt nagyon szépen megköszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák