Új hozzászólás Aktív témák

  • utomi

    senior tag

    Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Telefonvásárlás előtt állok és a HTC U Ultra lett a kiszemeltem. Nem tudom , hogy esetleg vett-e már ilyet valaki itt de elég korrekt áron tudnék hozzájutni egy független 2év garis változathoz. (194e). Először is az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata vele?
    Másodszor pedig szerintetek mennyire eladható ez idehaza? Mármint nem eladási céllal veszem de ismerem magam, hogy előbb utóbb túladok rajta. Valamikor a HTC-ket nagyon szerették itthon is de most nem tudom , hogy áll a dolog.
    A másik lehetőségem egy szintén vadi új 1 év garis S7 Edge lenne olyan 160e körül. Azzal csak az a bajom, hogy egyrészt már volt és hát tudom, hogy ez nem indok de mégse nőtt valahogy a szívemhez másrészt pedig most, hogy jön az S8 nem tudom , hogy szabad-e egyáltalán S7 Edge-t venni hiszen gondolom le fogja nyomni az árát!

    Még ugye az LG G6-ot és a P10 Plust nézegettem mindkettő jó lenne csak éppen kitudja mikor lesz elérhető idehaza és nekem meg a jövőhéten kellene telefon.

    A segítségeteket előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák