Új hozzászólás Aktív témák

  • _adaml21_

    őstag

    Sziasztok.

    iPhone 6-ról váltok, a telefon már nincs meg. 8 éve iPhone-t használok, de már egy ideje gondolkodom a váltáson, de eddig a gari (és hogy kábé minden apróságért cserélik a telót) az iPhone mellett tartott.
    Viszont, újabban a céges telefonnál (hiába magyarországi vásárlás) nem indul újra a gari, így lényegében újabb egy érvvel kevesebb az iPhone-nál....

    1. opció: SufniGSM-ből független iPhone7 177-ért: Lényegében ugyanaz, mintha cégesre venném, még kicsit olcsóbb is. Bár nem indul újra a gari, de 1 évig "védve" vagyok (tehát bármi baj van, cserélik vadi újra), illetve ami még mellette szól, hogy a 8 évnyi mentésemet egyszerűen be tudom állítani, illetve jól tartja az árát használtan.

    2. opció: Huawei P10 - ez azért lenne szimpi, mert Dual SIM-es; jól tudom, hogy menüből váltható, hogy melyiken fusson a 4G? Illetve, van bármi hátránya a szimpla SIM-eshez képest?
    Nagyon szimpi a 3-3-3 gari, ez milyen feltételek teljesülése mellett érvényes? Ez nemzetközi gari, mint az Apple (tehát ha Ausztriában, Németországban viszem el, ott is szervizeltethetem?)

    Más alternatíva nem merült fel.... Szívesen várom tanácsaitokat, ajánlásaitokat :)

Új hozzászólás Aktív témák