Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz kolosanyi #11694 üzenetére

    ááá, még szerencse, hogy csak nagyon röviden írtad le... :DDD
    én nem akartam ennyire belemenni, csak az alapokat néztem, a funkcionalitásokat direkt nem részleteztem, mert az inkább kompromisszumos dolog, sokkal több embertől hallom a megváltoztathatatlan egyhangúságot a wp esetén.
    a wp8 már alakulgat, wp7 alatt azt érzem, amit a symbian után android 1.5 vagy 1.6 alatt, kevés funkció, alig konfigurálható valami, legalábbis csak minimálisan.
    a push nekem android és ios alatt sem fontos, de a tudat jó, hogy adott.
    a facebook integráció sem érdekel egyik rendszer alatt sem, mert bár adott, de én akkor is csak böngészőből nyomom.
    ios alatt is csak a 6 óta mondom azt, hogy alapban adott minden fontos funkció, addig ott is voltak számomra is hiányosságok, pedig nincsenek nagy elvárásaim, de az 5 alatt például nem lehetett safari alól állományt betallózni - és ilyen módon feltölteni - a telefonról!
    akinek első okostelefon, annak elmegy/elmehet bármelyik oprendszer, de aki újabb android alól mászik el, annak lehetnek hiányosságok a többi rendszer alatt - az android minden negatívumával együtt is!

    @matthew@; a kies csak ráfrissít, és én annak vagyok a híve, hogy az odin segítségével tsztán kell felhúzni egy rendszert, pláne akkor, ha nagyobb léptékű a frissítés; ics -> jb
    a gari nem ugrik odin által sem, ha megfelelő firmware verziót húzol fel.
    a kies eleinte amúgy is halál volt, sokaknak beállt a frissítés, és mehetett szervizbe a telefon, ez mára javult, de akkor sem az igazi...

Új hozzászólás Aktív témák