Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    Üdv, tanácsot szeretnék kérni. Eddig mindig racionális döntés alapján választottam telefont, általában soc-ot választottam, és megnéztem miben van. Így volt Alcatel 992 D-m, mert az volt az első 2 magos telefon 50 E Ft alatt még kb. 5 éve, aztán jött a Sony E4G, amit az MTK 6732 miatt választottam. Ezek alap telefonok, elég béna fényképezőkkel, de én max netezek, és telefonálok, ennyi.

    A sony elveszett (a kocsi tetejéről leesett, aztán a készülékkereső olyan helyen látta, ahol nem jártam, de nem vették fel, ha hívtam, ezért zároltam-töröltem, viszlát) és most kell egy új telefon.

    A méret számít egyedül talán, nem szeretem a nagy tepsiket, a telefon szinte mindig a zsebemben van elöl, ezért volt jó az e4g még, az 4,7-es mérettel.

    Immár nyilván 8 magos telefon szeretnék, max 60 E Ft-ért, nem kisboltból. Két kiszemeltem van, a nem 17-es P9 lite, és a Moto G5, 5 inch, 13 körüli kamera, és full hd. Játszik még a Meizu MX4 is, bár az csak hd, viszont kicsi. Néztem az Xperia XA-t is, de túl hosszú.

    A cikkek alapján a moto nem szép, nincs is olyan jól összeszerelve, a P9 lite-nak pedig a fényképezőjéről írtak rosszat, (ha majdnem olyan jó, mint a régi p8 lite, az nekem már bőven jó). Melyik most a jó választás, 59-ért kb. mindet meg lehet venni. (az x4 olcsóbb, de nem full hd)
    Köszönöm!

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák