Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztojcsi

    tag

    Sziasztok,

    A segitségeteket szeretném kérni mert az utóbbi időben nem teljesen követtem az okostelefonok piacát, szóval nem tudom létezik-e olyan készülék amit keresek.

    - Árkategória? Maximum 125 ezer (Max 450-500 USD)
    - Használt vagy új? Új
    - Hol vennéd meg? USA-ban kártyafüggetlenül
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra tervezek mindenképp, a mostani telefonom egy Nexus 4 amit anno ugyanigy hosszú távra vettem és eddg teljesen jól be is vált.
    - Mire használnád? Normál felhasználás, internet, gps, fényképezés, néha játékok, de mindenképp erős hardvert szeretnék bele hogy hosszú távon tudjam használni (legalább 3-4GB RAM követelmény nálam pl)
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Csak Android
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Na ez a legnehezebb kérdés, mert mindenképp olyan telefont szeretnék ami 1 kézzel kezelhető (mondjuk viszonylag nagyobb kezem van). Ez alapján első körben úgy nézegettem hogy 4,8-5,25" között legyen a kijelző méret de ahogy láttam ez nem teljesen mérvadó, mivel az 5,15"-os Honor 9 méretre majdnem pontosan ugyanakkora mint az 5,8"-os Galaxy S8, szóval most inkább úgy határoznám meg hogy maximum 143-144 miliméter magas.

    - Ja és igazából csak a nagyobb márkákban gondolkozom (Samsung, LG, Sony, Huawei, Asus, HTC, esetleg még a OnePlus, Honor, Motorola), az új kinai gyártók mobiljait légyszi ne is ajánljátok.

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák