Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz axioma #117860 üzenetére

    Na egy kicsit en is keresgettem, ugy tunik nemigen van semmi microusb-nel kevesbe erzekeny (fizikai behatasra) toltesu. A vizallo microusb-k meg ugy latom kiszaritandoak, nem jo bennehagyni talan mar esos idoben sem a magneses kabel masik felet.
    Felmerult viszont, hogy vezetek nelkuli toltes ES vizallosag egyutt van a Samu csucskeszulekein kivul? Erre nem nagyon lehet gsmarenan se keresni, es az itteni adatlapokban se latom hogy lenne kulon sor a vez.nelkulire, csak szabadszoveges megjegyzes.

    Masik: ez meg pont az also kategoria, gyereknek homtom ht17pro volt, de hat tulgyotorte (nem javitjak gariban, allitolag viz miatt pedig uszni nem uszott, ld. regi nokia gari...). Kb. ugyanazt vennem most is neki, egyetlen nyu"gom van, hogy van egy robotja ami csak bluetooth LE-vel hajlando mukodni ugy nez ki. Van-e hasonlo mobil, Kinabol is megrendelnem akar ha a gari ennyit er, ara kategoriaban legyen legalabb hasonlo, ami a BT LE-t is tudja? (Hasonlo: 2gb ram, 5.5 koruli kijelzo, es azert min. 6-os android.)

Új hozzászólás Aktív témák