Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz ossa #120004 üzenetére

    Üdv!

    Összességében a HTC U11 Plus jobb telefon, elég az U11 mellé tenni alapjaiban. Már a sima U11 is jobb kamerában mint a Mate 10 Pro.
    A kijelző felbontása is nagyobb, pláne a Plusnak (1080 x 2160 ~402 ppi vs. 1440 x 2880 ~538 ppi).
    Audioban is jobb a HTC, még Bog is írta a Mate tesztjében "Sajnos az earbud kialakítású tartozék meglehetősen középszerű, egy HTC USonic körberöhögi. Viszont van adapterünk is, aminek továbbra is van némi tákolás-érzése, de legalább működik rendesen." és akkor nem beszéltünk a hangszórókról...
    Aksival a sima U11 is jól bírja, erős igénybevétel mellett is simán az 1 napot, és a Mate 10 Pro vs U11 Plus 70mAh és hardveres különbségek ellenére sem lesz számottevő a különbség. + fél óra SoT pedig nem perdöntő a napi használatra nézve.
    Ezen felül a HTC EdgeSense funkciói kényelmes extraként szolgálnak. Plusz apróságok, IP67 vs. IP68, Bluetooth 4.2 vs. 5.0.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák