Új hozzászólás Aktív témák

  • Balage85

    tag

    Sziasztok!

    Szeretném a segítségeteket kérni, mert teljesen analfabéta vagyok az okostelefonok területén. Jelenleg egy Nokia Lumia 735-öm van, ami számomra a legtöbb dologban elég volt. Amiben nem, hogy mintha megállt volna rajta az élet. Semmi frissítés, alig van rá működő program (waze, stb). Így jelenleg egy régi androidos Sony-t használok a kiegészítő dolgokra (GPS, böngészés, Spotify, egyebek).

    - Árkategória: ~100e (nagyon max ~120-140e)
    - Használt vagy új? Új
    - Hol vennéd meg? Mindegy. Akár szolgáltatónál (Telekom)
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszútáv
    - Mire használnád? Elsődlegesen: telefonálás, sms. Másodlagosan: gps (waze), böngészés, zenehallgatás (rádió is), videófelvétel. De ha éppen nincs nálam a fényképezőgépem, akkor tudjak vele lőni pár normális képet is.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Olyan ne legyen, hogy a szolgáltató, vagy a gyártó kifejezetten az adott készülékre adja ki és egy idő után "elfelejtik" kiadni a frissítéseket.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 4,7 körüli

    + jó lenne, ha pl egy koccanástól nem törne darabokra a kijelzője, stb.
    + egy normális üzemidő is jó lenne, mert járkálunk túrázni ahol sokszor megy a gps. Jó lenne ha nem merülne le nap végére. Bár nem tudom a mai telefonoktól mit lehet várni.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák