Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz desigo #127259 üzenetére

    (en kulfoldon neztem tehat aktualis magyar arakat es elerhetoseget nem tudom)G6nal az araban ahogy neztem nagyon nincs jobb. mi csaladban ket G3mat csereltunk a heten mivel az akksi mindkettoben (majdnem) megadta magat igy harom ev utan es gyakorlatilag nem talaltunk ertelmes helyen gyarit. 300-500 eur kozott neztunk.

    az egyik egy google pixel xl lett (fontosabb volt a jobb akksi / kamera / oled), a masik egy G6 (az a par milimeter kritikus volt es szubjektive szebb). futottak meg volt a learazott Nokia G8 (jobb proci / tobb ram de gyengebb kijelzo), a learazott S7/edge (normalis helyrol beszerezhetetlen), a huawei p10 (idegesitoen iphone a kezelorendszere es ez mindkettonket zavar, harmadik csaladtagnak van ilyenje). az mi mx2 itt nagyon nem kaphato, oneplus es a V30 itt az aruk miatt esett ki (mindketto 550+ eur, utobbi meg akcioban is).

    ami szempont volt, hogy a G3mat alapvetoen mindketten imadtuk, foleg a hatalmas 1440p kijelzojet es az ehhez kepest kompakt meretet, az oke kamerat, es ugy altalaban az egesz megoldast. en az akksival mondjuk ujkoraban is elegedetlen voltam, egy napot varosnezes kozben jellemzoen nem birt ki aztan folyamatosan power bankrol etetni zsebben meg annyira nem volt jo moka.

    viszont ahogy neztunk korbe kb az volt a velemenyunk, hogy a G3 (es valszeg az utod G4 is) mennyire egyben van mai szemmel is.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák