Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz KubanitoS #127376 üzenetére

    A Snapdragon 636 frissebb, erősebb, takarékosabb és hűvösebb, mint a(z) SD808.
    Továbbá a frissebb SoC mellett 4000mAh akku található, míg az LG G4-ben 3000 mAh telep van.
    Amiben visszalépés lenne a Xiaomi az a kijelző felbontás és a kamera.

    Kamerát tekintve olyan jó volt anno a G4, hogy most sem biztos, hogy tudnék olyat mondani ami 100 ezer forintért megveri. Hasonló a helyzet a kijelző felbontással.

    Mondanám az LG G6-ot, ott ha elő is fordult (nem rémlik hogy tele lett volna vele a topik) bootloop, biztosan nem volt olyan gyakori. De ez egy tavaly év eleji készülék, és akkor sem volt a legfrissebb hardveresen.

    Eszembe jutott még a Honor 10, ami 120 ezer körül kapható a Smartshopnál és Turbadonál, de mindenképp le kell kérdezni a Huawei-nél IMEI alapján, hogy érvényesíthető-e rá a gyártói garancia. Hivatalos forgalmazótól sajnos jóval drágább (150).
    A bökkenő, hogy a mobilarena és a gsmarena tesztben is említették a melegedést, ami benchmark tesztek futtatása után jött elő. Nem tudom, hogy hétköznapi használatnál mennyire érezhető, talán komolyabb játékok alatt jöhet még elő.

    Hardveraprón van új HTC U11 nagyon megbízható eladótól 120-130ezer forintért. Ez egy 2017-es csúcskészülék, top kamerával, stb. és az üzemidő is bőven elfogadható. Én egy ilyenre repülnék rá.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák