Új hozzászólás Aktív témák

  • madrac

    őstag

    válasz #81733120 #127421 üzenetére

    Tudtommal a Wayteq hivatalos márkaszerviz, és még léteznek más cégek is akik helyben javítják a Xiaomi telefonokat. Állítom bármelyik felveszi a versenyt a sokat szídott Telemax-al, Cordon-nal szemben amik a Samsung-okat és egyéb márkákat javítják, sokszor nem kielégítően. Szóval ez se lehet szempont.
    Szinte minden márkának van testreszabott android rendszere (Samsung esetében pl telerakva még 5000 plusz app-al amit a kutya se használ..), és szerintem egyik se olyan rossz, hogy valaki egyből ne ajánlja az adott márkát. Sőt, Xiaomi-nál még garancia megvonással sem büntetik a vásárlót, ha az root-olja a készüléket és rá rak pl egy AOSP android rom-ot. Ahogy kolléga is mondja, ez is csak egy lehetőség, egyáltalán nem kell rom-olni, hogy használni lehessen a telefont.
    Nem tartom magam elvakult xiaomi fannak, de azért ismerjük már el, hogy ár-érték arányban sehol nincs ehhez képest pl egy Nokia sem.
    Az, hogy kapni-e szolgáltatónál, és, hogy van-e rá kamatmentes hitel, engem speciel abszolút hidegen hagy, és valószínűleg nem vagyok vele egyedül. A vételárat ígyis-úgy is kifizettetik, szolgáltatón keresztül sanszos, hogy még többet is. Ez se lehet kizáró ok, hogy ne ajánljunk egy márkát, típust egy másikkal szemben ami jóval jobb vétel.

Új hozzászólás Aktív témák