Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz MrBrown26 #131076 üzenetére

    Tudom, hogy az A8 valahol S8 lite is lehetne, ezért is van terítéken, de mégis Amoled, mégis IP védett, mégis csalogat az ára (1-2 év már jó lehet) és a gyengébb vas miatt talán jobb az akkuidő is. Kicsit.

    A használt telefonokról meg csak annyit, hogy azt a listát amit a nevemre kattintva végignézhetsz, szinte kivétel nélkül használtan vettem, egyetlen egyszer faragtam rá picit, és akkor is én voltam a hülye. 1-3 hónapos telefont 23-21 hónapos garival szerintem simán be lehet vállalni külső állapot ellenőrzése után, főleg, hogy 155-115 magasságában mozognak az árak, azaz 40 Mátyás király maradna nálam ezért. És igazából megvehetném az S9-et is újonnan (mármint ebben a pillanatban egy összegben kifizetve, nem hozzá spórolásról van szó, hanem az úgynevezett lélektani határról, meg arról, hogy amint kifizettem, esik 30 ezret az ára, mert "használt"), csak akkor még kevesebb marad a nem tervezett kiadásokra, de borzalmasan sok pénz minimális többlet tudásért. Még az A8-S8 viszonylatban is így gondolkodom.

    A vigyázásról meg annyit, hogy minden telefonomat úgy adtam el, ahogy megvettem, talán összesen kettőn lett 1-1,5mm karc, pedig legtöbbször tok nélkül vannak. Csak az üveget szoktam védeni, ha egyáltalán védem.

    De igazából még így is sokat segítettél, köszönöm. :R

    Tomi13:
    A játék sebessége a LITE-on is kielégítő bőségesen. Ennél mindkettő jóval többet tud, úgyhogy csak azért, mert az egyiken gyorsabban tölt be, nem fogok kameraképességet eldobni. És azóta utánaolvastam, az F1 jóval gyengébb ilyen téren, mint a Samu bármelyik fent említett készüléke. Viszont az antutu és egyéb számok semmit nem mondanak, főleg mióta a Samuról derült ki először, hogy csal, és utána szerintem mindenki követi a példáját. A való élet sokkal többet mond el ezekről.

    Viszont a hajlított kijelző jelentős hátrány ilyen szempontból is, meg védelem szempontból is. :( Igazából szerintem hardverileg az A8 bőségesen elég nekem, inkább a kameraképesség a kérdéses ilyen szempontból. És azzal megúszom a hajlított kijelzőt is. Igazából majd egy hónapig használtam A3 2017-et közvetlen az A2 lite előtt, a PUBG-ot akkor még nem ismertem, egyébként tökéletesen elég volt mindenre.

    Bdanyy:
    Nem, a Xiaominál tényleg nincs ilyen, meg az ajándék tok az érintetlen (ha van hozzá, a Note4-hez nem volt, az A2 lite tokja meg a bontatlan dobozban van a telefon alatt), de minden telefonon van olyan app, amit én is el szoktam takarítani még az első percekben, pl. facebook. :)

    juuzer:
    Köszi. Asszem marad az A8. De majd látom még.
    Illetve megint elkacsintgattam még Huawei meg Honor irányba, de visszarántottam magam gyorsan.

Új hozzászólás Aktív témák