Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz @tco@ #134999 üzenetére

    Nem vagyunk egyformák, ezt épp tegnap küldte át, mind telefonos (fényképezőt nem mindig tud magával vinni). [kép] A legtöbben nem hivatnak elő belőle A4, néha A3ast :).
    Nem hiszi el hogy ennyi év után ennyiért nincs legalább N8 szintű telefon, és az csak plussz sokk, hogy a mostani tepsi méretűjénél nem igazán van kisebb (nem szereti hogy ekkora, kapta).
    A mostanija megy szervizbe, plusz ismerősnek kerestem kompakt méretű telókat, és nagyon belelkesedett hogy akkorára szívesen cserélne. De a samu A3 -neki- nagyon nem ugorja meg a fényképes igényeket, plusz általában a ram mennyiség/support is karcsú a nem drága koreaiaknál.

    Ok, nagyjából körvonalaztuk, ha ráhúz, XZ2C dual, ha olcsóbban nem nagyot akar akkor XA2, és 'mai kompaktból' a 7.1 tűnt idáig korrektnek (P10/XZ1C dual használtba max). Ha 7.1 mellett (méretben és árban) még akad még alternatíva azt még meglesném (max 3 alternatívát kért).
    Szerk: gsmarenán meg mobilarénán szoktam a fotókat nézni, pár perc alatt sztem türhetően körvonalazható mit tud. Légyszi ajánlásba se szerepeljen olyan ami XA2/7.1-nél láthatóan rosszabb :B :R

    :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák