Új hozzászólás Aktív témák

  • DanielK

    addikt

    Sziasztok!

    Úgy tűnik, hogy jövő év elején (szerintem január) a cégtől kaphatok új telefont. A jelenlegi iPhone7-met szeretném lecserélni egy Androidosra, duál kamera jó lenne benne. Egyszerűen annyi telefon van, nem tudom melyik lenne a legjobb. Dual SIM kellene minden szín alatt, mert a céges mellé a magán is menne. Ugyanakkor legalább 4/64GB-ban gondolkodok, így akkor a microsd nem feléttlenül szükséges. A két profil miatt (cég/magán) a xiaomi két asztalos megoldása így elsőre tetszik, de ha nem az sem baj. Ugyanakkor az Android one telefonok is tetszenek a Google tiszta rendszere miatt és a frissítés miatt. Jelenleg mi az ami a legjobb vétel a fenti és lenti követelményeket figyelembe vesszük?

    Nagyon köszönöm! :R

    - Árkategória - nettó 100E Ft körül (+/- 10e Ft)
    - Használt vagy új? - új
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával vagy gsm boltból (számlával kell, mert cégre megy)
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 2-3 évre legalább tervezek, emiatt legyen benne kraft, ezért is mondtam a min 4GB RAM-ot
    - Mire használnád? telefon, sms, internet, fotózás, videózás, fontosak az üzleti alkalmazások, e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése, munka és dupla SIM!
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android 8 és legyen majd rá 9 is!
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? iPhone 7-ről váltok, a kijelző legyen nagyobb, de akár a készülék is lehet nagyobb. iPhone X méret vagy egy picit nagyobb az még ok, de tepsit nem szeretnék (tabletem van)
    - Nem fogok játszani rajta, inkább a kamera legyen jó rajta (már nem hordok magammal sima fényképezőt)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák