Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz andrisms #135941 üzenetére

    A Mi Mix 3 jópofa, de az xda-n máris megjelentek olyan képek, amik a csúszka alatti karcokat mutatják. Az a rész pocsékul fog kinézni pár hónap, pláne pár év után. Nem tudom, ez téged mennyire zavarna, nálam kizáró ok (pedig kalapban volt a Mi Mix 3).

    S9+ vs 6T: a Samsung mellett szólhat a jack megléte, a mezőny egyik legjobb kijelzője, az IP rating, a vezeték nélküli töltés, a notch hiánya, a bővíthető tárhely, a gyorsabb ujjlenyomat-olvasó, az írisz-szkenner és a talán valamivel jobb kamera, a 6T mellett a felhasználói élmény, a jobb üzemidő és az ár. Mindkettő üveg hátlappal jön, valami tokot vagy fóliát fogsz rájuk venni. Nekem a hajlított szélű kijelző annyira nem jön be, ezt is érdemes lehet mérlegelni.

    Amúgy papíron a Mate 10 Pro is megfelel a paramétereidnek, annyi kitétellel, hogy a frissítéseket ez nem fogja addig kapni, amíg mondjuk a OP6T. Nagyjából komplett telefon, nekem két problémám van vele: nincs rajta jack, és a teljesen zárt rendszer, valamint a már hivatalosan nem nyitható bootloader miatt nagyjából be vagy zárva a nem épp tökéletes EMUI-ba. Egy Mate 10 Pro Google Editiont simán megvennék.

Új hozzászólás Aktív témák