Új hozzászólás Aktív témák

  • tomajer

    tag

    Üdv a csapatnak. Elnézést, de nem olvastam "végig" a topicot! :-) Jóó, az összefoglalót igen.

    Szeretnék képbe kerülni, hogy most melyik telefonba érdemes beleugrani.
    Az első és legfontosabb kritérium, hogy telenoros vagyok előfizetéssel, és kizárólag tőlük vásárolok készüléket.Tehát, csak olyan jöhet számításba, ami szerepel az ő listájukban. Áprilisban jár le az előző szerződésem, így aktuális lehet lecserélni a mostanit.
    Nagyon szeretem, de azért most már időnként, várnom kell rá, mire összekapja magát ... :-(

    Most egy LG G4-em van, negyedik éve. Végeredményben, megint két ciklusra terveznék, tehát, a következő lehetőségnél majd a páromnak vennék telefont.

    Ami fontos. Egész nap autóban ülök, egész nap megy a navigáció, a trafihunter, bluetooth, internetmegosztás, Gmail, Facebook, Messenger, ... meg még biztos egy csomó dolog. Ezeket három évig minimum zökkenőmentesen bírnia kell.
    Sokat fényképezek, videózok, szeretném, ha tényleg jó felvételeket tudnék készíteni, de lusta vagyok és nem is értek igazán hozzá, de az automata beállítások a fontosak. Nem érdekel manuálisan mi mindent tud, mert eddig mindig rosszabbak alkottam úgy, mintha hagytam volna az automatát érvényesülni :-(

    Mi van még?

    Jó lenne vezeték nélküli töltés, de nem kell, hipergyors.... ráérek :-)

    Méret nem számít, végeredményben már úgyis mindegyik pingpongütő :-)

    Ár?
    Persze fontos. De inkább, az ár érték arány. Nem baj, ha drága, de meg is éri az árát. (úgyis kamatmentes részletre veszem :-)

    Őőőőőő ..... ájfon nem játszik :-)

    Köszönöm előre is a segítséget.

    hallotaxi.hu

Új hozzászólás Aktív témák