Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz kali #138969 üzenetére

    Ezekről a hazai viszonteladókról van valami lista amúgy? Múltkor kerestem google-ben és a Samsung oldalán is, de nem találtam... Gondolom a 3 szolgáltató, a ses store és a media markt biztos azok, de rajtuk kívül még kik tartoznak oda?

    Hogy kicsit ON is legyek: szeretném lecserélni a Galaxy A8-amat (előtte S7-em volt, és alapvetően az A8-cal is elégedett lennék, csak az OIS hiánya nagyon érződik a képek készítésénél, az S7-es sokkal szebb képeket csinált). Jelenleg a telenornál 125k-ért van S8, és 155k-ért S9 (ha jól emlékszem az akciós árakra).
    Az S8-nak jobban tetszik az ára, viszont az S9 csak egy évvel újabb, tovább fog valószínűleg frissítéseket kapni, talán többet bír screen time-ban, stb, tehát inkább az S9 irányába hajlok ( az S8-at olyan 90-100k környékén tartanám reális alternatívának a 155k-s S9-el szemben).
    Viszont ami furcsa, hogy a telenor szerint náluk az S9 is csak single sim, ez lehetséges? A telekom pl. dual sim-est árul (legalábbis a webes leírásuk szerint). Illetve akkor jól tudom, hogy az összes kártyás telefont kérésre egyből függetlenítik?
    Ami fontos, hogy ha az S9-et venném meg, azt szeretném 2 évig használni, illetve hogy legalább az S7 szintjét elérje a fotózás terén - esetleg érdemes lenne S10/S10e áresésre várni (viszont ott szerintem az S10e is normális helyen vásárolva leghamarabb bf környékén eshet be az S9 mostani árszintjére)?

Új hozzászólás Aktív témák