Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz k_marcus #151034 üzenetére

    Hát Mi Mix 2-t és a Motorola One Visiont biztos kihúznám a listáról, hosszú távon nem lesznek jók. Mi Mix 2S esetleg szóba jöhetne, de már az is 2 éves, hosszú távon az se lenne túl jó (custom romokkal esetleg).
    Motorola ugyan csak egy éves, de SoC miatt nem biztos hogy választanám, 1 évig még biztosan kap támogatást.
    Mi 9T mindenképp a legjobb lenne ezzel közül, most 99-ért van Xiaomi.hu-n.
    Utána Redmi 8 Pro vagy Mi 9 Lite utóbbi mellett van az AMOLED és Snapdragon SoC (jobb támogatásban) még akkor is ha gyengébb, illetve szerintem kamera is jobb benne.
    Redmi 8 Pro az akciós ár miatt elgondolkodtató, 80-ért már jelentősen olcsóbb a Mi 9T-nél (Mi 9 Lite nem sokkal olcsóbb mint a 9T így akkor már szerintem nem éri meg), Helio úgy tűnik kap támogatást és teljesítmény rendben van, de kamerában jóval gyengébb a tudása a 9T-vel szemben. Custom romok is Snapdragon mellett szólnak, így ha belefér én 9T ajánlanám (hozzá tenném hogy ez 6/128-as verzió), az ára is jó most (van még fekete színben is).

    k_marcus:
    Támogatást veszíted, illetve jó eséllyel csak bolti garanciás darabot találsz csak. 835 jó ugyan de nem mai már.
    Motorola sincs hivatalosan Magyarországon, az is csak bolti garanciás ez mellett SoC Exynos ami mondjuk nem rossz, de custom romok nem tudom mennyire lesznek rá.
    Azt nem írtad hogy ilyen fontos a kamera.
    T-Mobileon 90k a Huawei P20, bár erre nem hiszem hogy lesz custom rom, de kamerában veri az eddigieket, hardver is jó benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák