Új hozzászólás Aktív témák

  • TunerJoe

    senior tag

    válasz Munkas #155248 üzenetére

    Szerintem te sem örülnél neki Magyarországon, ha a telefonodon holnaptól nem lenne semmilyen Google szolgáltatás, azért, mert az amerikai elnök úgy döntött, hogy márpedig nem lesz. Lehet kívülállóként könnyű azt mondani, hogy persze megérdemelték, de azért ez baromira nem fair a felhasználókkal, ahogy szerintem a Huawei-el sem.

    A másolásos cuccot meg úgy mondod, mintha a nem-kínai gyártók nem másoltak volna. Pl a Samsung, Sony Ericsson, LG, stb. is úgy szerzett hatalmas piacot, hogy az Apple-t másolta, és erre még egy csomó példa van a kínaiakon kívül is.

    Az meg, hogy minden telefon ugyanolyan az meg csak annak a velejárója, hogy a technológia kiforrja magát, és a bevált megoldásokat használják. Egyébként ha belegondolsz 5 éve sem volt olyan hatalmas szórás, ha a mostani telefonok ugyanolyanok, akkor kb ezt abban a korban is el lehetett mondani. Egy féle képarány volt, kb egy vagy két fajta méretkategória. A többi meg, hogy az egyiknek kicsit vastagabb kávája van, a másiknak kicsit vékonyabb, az egyik műanyag a másik fém, az egyiknek van fizikai home gombja a másiknak nincs, meg ilyen-olyan formája van, lekerekített keret, egyenes keret, ilyen jellegű különbségek most is vannak. Az meg, hogy nem jön be ez a méret és arány, az sajnálatos, de ez van, ennek ellenére a mai napig tudsz venni kisebb méretű készülékeket. Akinek meg nem tetszett az 5 évvel ezelőtti méret és arány, az akkor sem nagyon tudott mit kezdeni. Régen amikor megjelent az első iPhone, akkor arra is azt mondták, hogy túl nagy, aztán valahogy mégis azok a méretű és kialakítású telefonok terjedtek el. Aztán 5 évvel ezelőtt is már kb minden telefon nagyobb volt nála, ma meg pláne.
    (Bocsi Viktor még nem volt kint a kommented amikor írtam)

    [ Szerkesztve ]

    instagram.com/albert__gyorgy

Új hozzászólás Aktív témák